Microsoft Dynamics 365 Business Central je moderno i sveobuhvatno svjetsko ERP rješenje (nasljednik Dynamics NAV) za upravljanje poslovanjem za male, srednje i velike tvrtke, posebno prilagođeno našem tržištu i zakonskim propisima Republike Hrvatske.


Microsoft Dynamics 365 Busines Central je integrirano poslovno rješenje koji podržava poslovne procese financija i računovodstva, prodaje i marketinga, nabave, proizvodnje, skladišnog poslovanja, servisa, upravljanja projektima, ljudskih resursa.
Ovo standardno svjetsko rješenje donosi najbolje prakse u vaše poslovanje i pomaže u pojednostavljivanju, ubrzavanju i poboljšavanju poslovnih procesa. Razvijano je kao fleksibilan proizvod specijaliziran za različite industrijske vertikale koji se lako prilagođava vašem načinu poslovanja.
Microsoft Dynamics 365 Business Central, korisnicima osigurava pristup aplikaciji s bilo kojeg mjesta putem računala, tableta ili mobilnih telefona. U mogućnosti ste definirati svoje poslovne potrebe i u skladu sa time odrediti opseg vašeg rješenja s opcijom implementacije na serveru ili u oblaku.


Microsoft Business Central je izgrađen na temeljima i iskustvu NAV-a i zbog toga si programi vrlo sliče, no to više nisu isti proizvodi. Sa Business Centralom Microsoft je uveo značajne novitete i svima poznati ERP modernizirao u raznim aspektima.